Dagvoorzitter

Bij het organiseren van een symposium of congres is niets zo belangrijk als een strakke voorbereiding. Wie kan jouw verhaal het beste uitdragen? Welke kennis doet er echt toe om te delen? Als dagvoorzitter en presentator ondersteun ik je daar graag bij. We gaan samen op zoek naar inhoud die het beste past bij jouw evenement. Met een vleugje humor zorg ik er  voor dat er een mooie interactie ontstaat tussen publiek en gastsprekers. Een interactie waar men nog lang over napraat.

Een vrouwelijke dagvoorzitter op jouw symposium of congres

Een evenement valt of staat met goede voorbereiding. Ik ondersteun je daar graag bij. We gaan samen op zoek naar een inhoud die het beste past bij jouw evenement. Ik adviseer hoe je gastsprekers kunt betrekken bij een discussie en nog belangrijker: ik presenteer het evenement.

De reden dat opdrachtgevers voor mij kiezen? Allereerst mijn jarenlange en diverse ervaring. Het voelt voor mij natuurlijk om op een podium te staan. Mijn grootste uitdaging is het leiden van een discussie. Het liefst met  publiek waar ik direct op kan inspelen. Kritisch doorvragen wakkert bij mij een vuurtje aan. De juiste vragen stellen om een mooie interactie tussen mensen te creëren. Ik leid de dag, bewaak de tijd, ben gastvrouw en introduceer en interview de sprekers voor meer interactie op het podium. Hoe? Door het onderwerp eigen te maken en nieuwsgierig als ik ben nog dieper in de materie te duiken.

Middels een vleugje humor zorg ik dat er een mooie interactie ontstaat

Een mooi voorbeeld is een klus die ik deed voor de hospice. Tijdens mijn voorbereiding ontdekte ik dat ik meer over deze specialistenzorg te weten wilde komen. Met eigen ogen ervaren hoe het er aan toe gaat. Vooraf heb ik een bezoekje gebracht en heb ik mee mogen kijken in deze wereld. Dat maakt een opdracht zo waardevol. Ook de interactie op het podium draagt daaraan bij. Ik ben er namelijk van overtuigd dat wanneer ik iets niet begrijp, dit bij andere mensen in het publiek even zo goed vragen oproept. Zonde! Een symposium of congres is er juist om kennis te delen. Dan is het juist belangrijk dat de boodschap voor iedereen even duidelijk is. Als het einde nadert, zorg ik voor een mooie samenvatting van wat besproken is. Mijn kracht is dat ik een evenement met een vleugje humor begeleid. Dat wordt enorm gewaardeerd. Zal ik bij jou op het podium staan? Ik vertel je graag meer.

Video afspelen