Mijn klanten en samenwerkingen

Terugkijkend op alle opdrachten die ik met FRIS heb gedaan kan ik oneindig veel fijne momenten beschrijven. Hoogtepunten die mij hebben gebracht waar ik nu sta. Samenwerkingen die ervoor hebben gezorgd dat ik mijn gezicht op zoveel bijzondere plekken heb mogen laten zien. Maar ook voor de vele voice over klussen waar ik mijn stem mocht laten horen. Met een blij en trots gevoel kijk ik vooruit naar wat er nog komen gaat.

Mijn klanten vertellen:

Samenwerking

Ik ben trotse partner van Samen in de Regio. Dit is een netwerk wat bestaat uit bedrijven, verenigingen, stichtingen en (semi-)overheid. Ze vertegenwoordigen de meest uiteenlopende vakgebieden, maatschappelijke doelen en projecten maar hebben één ding gemeen. Ze zien de waarde in van iets betekenen voor elkaar en voor de samenleving. Partners helpen elkaar dan ook met gesloten beurzen.

Maatschappelijk betrokken ondernemen is een voorrecht en daarom is FRIS Presentaties partner van Samen in de Regio.

Ik vind het belangrijk bij te dragen aan de maatschappij op verschillende manieren. Daarom verstuur ik mijn zakelijke post via Business Post West-Brabant. Zij dragen bij aan een duurzamere en gezonde maatschappij, door te investeren in hun medewerkers. Want via werk kunnen mensen zich ontwikkelen en dit levert een positieve bijdrage aan mens én maatschappij. Veel van hun medewerkers volgen een opleiding en krijgen begeleiding om hun afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. Ze zijn gemotiveerd, behulpzaam en trots op hun organisatie. Het levert niet alleen financiële voordelen op omdat zij voordelige tarieven hanteren, maar zo doe ik ook aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.