Je publiek zal enthousiast reageren en geeft je een staande ovatie

Leer presenteren als een pro met Peters & van Lier

Welkom bij
Peters & Van Lier

Wij, Jos Peters en Marlies van Lier, zetten een inspirerende clinic Presenteren in de markt.

Waarom is dat interessant voor jou?

We hebben een clinic ontwikkeld met een onconventionele aanpak. Dat unieke verhaal willen we graag met jou delen. Een verhaal van één wereld en twee uitersten. Een verhaal van een duo, dat elkaar versterkt door de grote contrasten. Wij stellen ons graag aan je voor.

Jos is de oudste, ingetogen, beschouwend en werkzaam geweest in het hoger onderwijs. Als theaterdocent weet Jos hoe je met diverse theatertechnieken beter kunt presenteren. Hij geeft je tools om met meer vertrouwen en impact jouw verhaal te vertellen. “Als pensionado ben ik nog niet klaar met het delen van mijn kennis”.

Met het extraverte karakter is Marlies degene, die op de voorgrond treedt. Met haar jarenlange televisie- en podiumervaring pakt ze met veel frivoliteit de rol van presentator, dagvoorzitter, host, maar bovenal verbinder. “Het is mijn kracht om met een pakkende anekdote, interactie met het publiek, emotie in een verhaal te brengen en het publiek mee te nemen”.

Als we op elkaars pad komen, ontstaat er een bijzondere synergie. En dat leidt tot een unieke clinic Presenteren.

Snap je nu waarom ze ons gekscherend The (b)old en the beautiful noemen? Juist de contrasten versterken onze dynamiek. Een ongekende energie, die samenkomt in onze clinic Presenteren.

Nieuwsgierig geworden en hebben we een klik? Lees dan verder!

Clinic Presenteren
met Peters & Van Lier

Als professional presenteer je jezelf, het bureau of de organisatie, waar je werkt, een product, een dienst, een plan, een idee. Presenteren raakt de kern van communicatie. Communicatie is doorslaggevend voor succes. En omdat presenteren de kern raakt van communicatie is het van belang om dat op een geloofwaardige manier te kunnen. Vooral je non verbale communicatie bepaalt je geloofwaardigheid. Je lijf liegt namelijk nooit.

Wanneer is deze Clinic Presenteren interessant voor je?

  • Als je onzeker bent over je presentatie, speech, toespraak of lezing
  • Als je jouw team of een groep collega’s inspirerend en levendig wilt leren toespreken
  • Als je last hebt van plankenkoorts en spanning
  • Als je meer impact wilt maken met jouw verhaal
  • Als je meer structuur in jouw verhaal wilt aanbrengen
  • Als je veel wilt oefenen
  • Als je veel bruikbare tips wilt krijgen, die je meteen kunt toepassen in de praktijk

 

We leveren individueel maatwerk.  Daarom kan je voorafgaand aan de workshop aangeven wat je lastig vindt. Wij gebruiken deze input bij de voorbereiding en uitvoering van de clinic zodat we daar ook aan kunnen werken.


Verder leer je met meer vertrouwen voor een groep te spreken. Je wilt geloofwaardig zijn. Daarom laten we je veel oefenen met stem en houding want jouw non-verbale communicatie is super belangrijk.  Je creëert interactie met je publiek en daardoor houd je de aandacht vast. Zo bereik je het doel van je presentatie. Je weet om te gaan met spanning, dat zorgt voor extra scherpte en alertheid. Je publiek zal enthousiast reageren en geeft je een staande ovatie.

Waarom Peters en Van Lier?
We hebben jarenlange ervaring met presenteren voor kleine en grote groepen. Zijn experts in het aanleren van de juiste vaardigheden om op een ontspannen, spraakmakende manier te presenteren. We hebben een aanstekelijk enthousiasme en een praktische aanpak. Maar bovenal laten we je veel oefenen en kijg je persoonlijke feedback. Dat geeft jou heel veel zelfvertrouwen!

Vanwege onze achtergrond zijn we in staat je repertoire op het gebied van stem en houding doormiddel van oefeningen te vergroten. Onze clinic is praktisch, speels, interactief en humorvol vormgegeven. Hierdoor kun je het geleerde direct uitproberen in een veilige sfeer en zelf ervaren wat het best voor jou werkt. Daarom kiezen we voor kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers om zoveel mogelijk persoonlijke aandacht te kunnen geven.

Wat kun je na afloop van onze Clinic Presenteren?

  • Met plezier een geloofwaardige presentatie houden, die is afgestemd op je doelen, je publiek en de situatie.
  • Met meer zelfvertrouwen een goed verhaal vertellen, waarbij iedereen aan je lippen hangt.
  • De juiste technieken en vaardigheden hanteren, waarmee je voortdurend de aandacht van je luisteraar hebt.

Wil je met ons sparren over een clinic voor jezelf en/of jouw medewerkers?  

Neem dan contact met ons op.

De blogposts van Jos